Perkhidmatan Scan Mengandung di Klinik Eva Emily, Alor Setar. Klinik Ibu Mengandung dan Seisi Keluarga

Bila ujian urine pregnancy POSITIF, mesti rasa teruja dan tak sabar nak tengok baby kan? Langkah pertama yang dicadangkan ialah kita ke klinik terdekat untuk sahkan kehamilan. Jika waktunya sesuai, tentu doktor cadangkan untuk lakukan scan atau ultrasound. Scan awal kehamilan adalah penting bagi : Menentukan lokasi kantung janin samaada didalam atau luar rahim. Saiz …

JEMPUT MAKAN PAGE KHAS BAGI RESEPI MUDAH DAN REVIEW TEMPAT MAKAN

Kalau kawan-kawan merupakan food hunter ataupun mereka yang baru berjinak-jinak dengan memasak, Jemput Makan Page yang khas bagi resepi mudah dan review tempat makan ini pasti membantu. Klik sini untuk follow Jemput Makan Page. Selain daripada perkongsian resepi-resepi mudah seperti lauk-pauk harian dalam bentuk bergambar, ada juga video-video resepi yang mudah diikuti. Bolehlah para isteri, …

Apa yang menarik di Eco Ardence Lab dan Maya Park, Shah Alam?

Setelah berkali-kali saya melihat foto-foto cantik hasil bidikan kamera kawan-kawan di Eco Ardence Lab, hati jadi teruja nak pergi. Apa yang menarik di Eco Ardence Lab dan Maya Park, Shah alam ni? Haa. Mesti teruja nak tahu kan? Ada banyak tempat menarik untuk berfoto. Warna-warni dinding kontena yang dijadikan kedai-kedai menarik mata memandang. Disinilah kita …

Makan sedap Seremban di Hayyan Huda.

"Laa ni tak macam dulu. Niaga ceruk mana pun orang cari. Tapi kena bagi sedapla". Saya buat-buat dengar ulasan suami padahal fokus dah tertumpu ke meja. Teliur tengok hot cinnamon churros dengan aiskrim. Makan sedap tengahari kami semalam di Hayyan Huda Opah's Kitchen terletak di Taman Bukit Temiang, Seremban. Lauk pauknya simple tapi mengingatkan kita …