Homestay menarik dengan kolam renang di Ipoh.

Ipoh merupakan salah satu bandar yang mempunyai tarikan tersendiri. Ada banyak tempat menarik yang harus kita lawati termasuklah pelbagai jenis makanan terkenal yang perlu dicuba. Sebut sahaja Nasi Vanggey, Nasi ganja, Dim Sum Greentown Mall, Nasi Ayam Hainan, Mee Kicap mahupun Mee Kari. Semuanya sedap! Jadi tidak hairanlah jika ia menjadi salah satu lokasi 'short …

Advertisements

3D4D Scan Murah Doktor Wanita

3D4D Scan Murah Doktor Wanita Bila kita mengandung mesti excited nak tengok muka baby dan jantina kan? Tambah lagi bila ada 3d4d scan murah doktor wanita. Dengan doktor perempuan ni, tak adalah segan. Aurat terjaga. Suami pun senang hati. Apatah lagi anak pertama. Tak sabar jadinya! "Memang puas hati buat scan di Klinik Siti Banting. …