3D4D Scan Murah Doktor Wanita

3D4D Scan Murah Doktor Wanita

Bila kita mengandung mesti excited nak tengok muka baby dan jantina kan? Tambah lagi bila ada 3d4d scan murah doktor wanita.

Dengan doktor perempuan ni, tak adalah segan. Aurat terjaga. Suami pun senang hati.

Apatah lagi anak pertama. Tak sabar jadinya!

“Memang puas hati buat scan di Klinik Siti Banting. Penerangan doktor terperinci dan jelas. TV pula besar, puas tengok.” – Pn. Aza, Puchong.

3d4d murah selangor (2)

“Bilik scan besar dan mesra kanak-kanak. Siap ada mainan lagi disediakan. Anak-anak lain boleh main sementara emak buat scan. Cool-lah.” Pn Aminah, Jenjarom.

3d4d doktor perempuan

“3d4d scan ni memang jelas nampak jantina. Seronok bila dah tau. Excited nak shopping baju baby lepas ni.” – Pn Azi, Banting.

cof

Bila waktu yang sesuai untuk buat 3d4d scan ni?

Untuk makluman, scan 3d4d ni paling sesuai dilakukan waktu kandungan 26 minggu ke 32 minggu.

cof

Memang dijamin boleh nampak ke?

Ianya bergantung kepada kedudukan bayi didalam kandungan.

Tetapi, jangan risau!

Doktor akan tunggu dan beri masa sehinggalah nampak wajah dan jantina anak puan-puan.

cof

Selain imej 3d4d, dalam waktu yang sama doktor juga akan buat growth scan untuk melihat perkembangan bayi termasuklah parameter bayi, ukuran berat, kedudukan uri dan air ketuban.

Konsultasi doktor pula adalah PERCUMA!

Dengan RM160 sahaja, puan-puan akan bawa pulang :

  1. Imej 3d4d bercetak
  2. Growth scan report
  3. CD

…dan kenangan terindah waktu sesi 3d4d scan tersebut.

Berminat untuk buat 3d4d scan murah bersama doktor wanita di Klinik Siti?

Boleh hubungi klinik di HOTLINE :

011 – 10274776

011 – 10274776

011 – 10274776

atau lawati laman web klinik : www.kliniksiti.com


Setiap penulisan di atas adalah copywright najwastory.com.

Ianya boleh di kongsi dengan pautan ‘share link’ namun tidak dibenarkan COPY & PASTE tanpa kebenaran atau tanpa kredit kepada penulis asal najwastory.com.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s